Welkom op de groepspagina van groep 1/2

Hallo!
Wij zijn groep 1/2, misschien wel de leukste groep van de Waterinkschool!
Onze groep bestaat uit 17 lieve kinderen en 2 enthousiaste juffen.
Juf Petra staat maandag, dinsdag en woensdag voor de klas en juf Marleen woensdag, donderdag en vrijdag. Dat betekent dat er op woensdag 2 juffen zijn en dat is heel fijn! Zo hebben we wat extra handen in de groep en kunnen we de kinderen nog meer persoonlijke aandacht geven.
In onze groep heerst een fijne sfeer, waar kinderen durven te experimenteren, elkaar helpen, van elkaar leren en waar respect hebben voor elkaar en elkaars mening al van jongs af aan wordt geleerd.
Dit zorgt voor een fijne werk- en leeromgeving waar de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Wij hebben oog/aandacht voor ieder kind. Of het nu op taalgebied is of extra uitdaging, we vinden het belangrijk dat de kinderen krijgen wat ze nodig hebben.
Wat heel fijn is, is ons extra hoekenlokaal, waar de kinderen genoeg ruimte hebben om spelend/ontdekkend tot leren te komen (onze huishoek heeft zelfs een bovenverdieping!).
Ook hebben we een woordmuur (hier hangen de woorden die we binnen een thema leren), lettermuur (om de week leren we een nieuwe letter met klankgebaar), letterhoek, rekenhoek, thematafel en nog veel meer.
Nieuwsgierig geworden?
Kom gerust een keertje kijken!

Groeten uit groep 1/2
juf Petra & juf Marleen

Op de Facebook pagina van de school zullen regelmatig foto’s te vinden zijn van wat wij op school doen.
Ook hangen er vaak foto’s op het prikbord in de kleutergang.

Voor meer foto’s, ga naar onze facebookpagina.

facebook_like_logo_1