Welkom op de groepspagina van groep 1/2

Hallo!
Wij zijn groep 1/2, misschien wel de leukste groep van de Waterinkschool!
Onze groep bestaat uit 13 lieve kinderen en 2 enthousiaste juffen.
Juf Marije staat maandag en dinsdag voor de klas en juf Marleen woensdag, donderdag en vrijdag.
In onze groep heerst een fijne sfeer, waar kinderen durven te experimenteren, elkaar helpen, van elkaar leren en waar respect hebben voor elkaar en elkaars mening al van jongs af aan wordt geleerd.
Dit zorgt voor een fijne werk- en leeromgeving waar de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Wij hebben oog/aandacht voor ieder kind. Of het nu op taalgebied is of extra uitdaging, we vinden het belangrijk dat de kinderen krijgen wat ze nodig hebben.
Wat heel fijn is, is ons extra hoekenlokaal, waar de kinderen genoeg ruimte hebben om spelend/ontdekkend tot leren te komen (onze huishoek heeft zelfs een bovenverdieping!).
Ook hebben we een woordmuur (hier hangen de woorden die we binnen een thema leren), lettermuur (om de week leren we een nieuwe letter met klankgebaar), letterhoek, rekenhoek, thematafel en nog veel meer.
Nieuwsgierig geworden?
Kom gerust een keertje kijken!

Groeten uit groep 1/2
juf Marije & juf Marleen

Op de Facebook pagina van de school zullen regelmatig foto’s te vinden zijn van wat wij op school doen.
Ook hangen er vaak foto’s op het prikbord in de kleutergang.

Voor meer foto’s, ga naar onze facebookpagina.

facebook_like_logo_1