Welkom op de groepspagina van groep 6/7

Groep 6 heeft 15 kinderen en groep 7 heeft 11 kinderen, deze vormen samen met meester Dick, juf Annemieke en juf Ben de combi-groep 6/7. Meester Dick is er op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag, juf Annemieke op donderdag. Juf Ben is klassenassistent en helpt de meester of de juf iedere morgen in de klas en ‘s middags geeft zij kinderen apart of in kleine groepjes les buiten de klas. Juf Ben is er van maandag tot en met donderdag, daar zijn wij heel blij mee.

Iedere morgen werken wij hard aan rekenen, taal, spelling en lezen. Dat doen we in groep 6 en groep 7 met een eigen methodeboek en iedere middag werken we met de hele groep aan vakken als wereldoriëntatie en de creavakken.

Tijdens het schooljaar doen wij ook mee met een aantal projecten van Kunst Centraal en van Natuur- en Milieueducatie van de gemeente Soest. Groep 7 doet bovendien mee met het Nationaal Verkeersexamen.

Groetjes uit groep 6/7!

Voor meer foto’s, ga naar onze facebookpagina.

facebook_like_logo_1