Sluiting door corona-virus

IngridGeen categorie

Afgelopen dinsdag 17 maart een ongewoon tafereel op veel scholen; leerlingen komen huiswerkpakketten voor de komende weken afhalen. De scholen blijven voorlopig dicht i.v.m. de uitbraak van het Coronavirus. Ook op onze school stond een deel van het team op veilige afstand van elkaar om de kinderen van hun pakket te voorzien. Voor de kinderen die daar thuis niet over kunnen beschikken werden chromebooks uitgeleend. De kinderen kunnen vanaf vandaag iedere dag online de leerkrachten om tips vragen bij het werk. De eerste ervaringen zijn positief!

Een extra domper is dat de inspectie een week geleden op bezoek is geweest en heeft geconstateerd dat alles op orde is op school! We hadden allemaal zo’n zin om met elkaar verder te bouwen, dat moet helaas nu even wachten. Intussen werken we als leerkrachten in deze bijzondere periode wel gewoon verder aan de ontwikkeling van de school. Dan maar even zonder leerlingen maar we hopen natuurlijk iedereen zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te zien!